Kijken, wandelen, skaten en fietsen zonder zijwieltjes

Terwijl jullie in Nederland de laatste restjes sneeuw en ijs nog wegkrabben lijkt het bij ons wel lente. Al jaloers?

Zaterdagmorgen zijn we naar een voorstelling van het  ‘Big Apple Circus’ bij Stone Mountain geweest.

Daarna hebben we de ‘trail’ omhoog gelopen. Het was een leuke klim. De kale bovenkant van Stone Mountain heeft wel iets van een maanlandschap en vanaf Stone Mountain heb je een mooi uitzicht op de stad.

Jop fietst inmiddels zonder zijwieltjes en heeft vandaag op zijn fietsje wel 5 kilometer afgelegd! De rest van ons gezin was op de skates. Jop oogste veel bewonderende blikken en opmerkingen onderweg. Je ziet hier niet vaak kleine jongetjes die goed kunnen fietsen.

Voor het eerst sinds we hier zijn lezen we trouwens noemenswaardig nieuws over Nederland in de krant. Een artikel over de val van het kabinet op pagina 16 en een paar zinnen over het goud op de 1500 meter schaatsen voor Mark Tuitert in de sportbijlage. De rest van dat laatste artikel ging uiteraard over het zilver voor Shani Davis.


4 Comments

 • Sprang

  Knap hoor Jop, zonder zijwieltjes. Rieke en Mirte hebben jullie 5 km op de skates afgelegd? Dan heeft de hele family genoeg beweging gehad voor die dag.

  XXXX Sprang

 • Frederike

  een beetje jaloers zijn we wel, het is hier mistig en er heersen bepaald geen lente-achtige omstandigheden. ook de circus show en Stone Mountain zijn licht jaloersmakend, maar goed, wij hebben nu vakantie en dat is ook heerlijk!

  o ja,we moeten de Sven Kramer miscoach nog even verwerken, dus gaan we nu eerst maar even ontbijten, dan sterken we weer aan…

 • mirte

  Ik heb 10 kilometer geskate, omgerekend 6 mijl. Het was heel erg leuk.

  MIRTE
  Mirte
  mirte

 • Sprang

  Lieve Rieke & Mirte,

  Ook op deze manier van harte proficiat met jullie verjaardag. Een fijne dag met papa&mama en Jop!!
  We zijn benieuwd naar info over de feestjes en jullie kado’s.

  groetjes opa&oma

 
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>