De Smokeys

Onze voormalige schuin-boven-buren uit Amsterdam zijn gevlogen op Las Vegas en met de auto in een paar weken naar Atlanta gereden. Het laatste weekend van hun vakantie gingen we ze tegemoet in Great Smokey Mountain National Park, ofwel de Smokeys. Daar verbleven we met elkaar in een prachtig huis met een grandioos uitzicht. We hebben ervan genoten! In de Smokeys hebben we echte zwarte beren gezien: een moeder met 3 jongen.

Uitzicht vanaf het balkonLet op de kinderen!Zwarte beer, moeder met 2 jongen

Terug is ons eigen huis waren we daar zelfs een paar dagen met drie gezinnen, wat heel gezellig was. Afgelopen woensdag hebben we afscheid genomen van Willem, Henriëtte, Anniek, Marnic en Guido, en zaterdag hebben we afscheid genomen  van Mark, Frederike, Emma en Julia. We hebben genoten van en met al onze zomergasten. Het is nu weer stil in huis. Het ‘gewone’ leven is weer begonnen…


3 Comments

 
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>