Back to school

De scholen zijn weer begonnen! Rieke en Mirte zittten nu voor het niet meer bij elkaar in de klas. Het was wel weer even wennen na die hele lange zomervakantie. De school begint hier al om tien over half 8 ‘s morgens. Dat betekent vroeg uit bed. Op de website van Shiloh Point Elementary kun je onder de link staff doorklikken naar de sites van de verschillende leerkrachten. Kijk voor de klas van Rieke bij Mrs. Restrepo, en voor de klas van Mirte bij Mrs. Pigliacelli. Onder news for twos kun je onder andere zien wat voor huiswerk ze krijgen.
Op de site van de school zie je nog meer interessante links. Verbaas je bijvoorbeeld over het school menu…(services, school nutrition). Rieke en Mirte eten af en toe het eten van school, maar meestal brengen ze het liefst hun eigen lunch mee naar school.
Jop ging voor de zomervakantie 2 dagen per week naar Akers Academy. De afgelopen 2 weken hebben we gekeken hoe hij het vindt om elke dag naar Akers Academy te gaan, maar dan kortere dagen. Dat is heel goed bevallen. Jop vindt het leuk om naar school te gaan en krijgt steeds meer vriendjes. Hij leert nu ook meer Engelse woorden herkennen en gebruiken. 

Ondertussen proberen we het vakantiegevoel nog een beetje vast te houden. Afgelopen zaterdag hebben we een bootje gehuurd om het prachtige Lake Lanier te verkennen. Het was een heerlijke dag.

VarenP1080429Spelen


2 Comments

 • mirjam

  Tjonge wat een website van school zeg. Daar kunnen we hier nog heel wat van leren. Leuk om even te kijken hoe ze dat bij jullie doen!!
  Veel suc6 op school, wij houden lekker nog even vakantie…. groeten uit middelburg

 • Jur & Tien

  Doe mij maar:
  op maandag de kip nuggets,
  op dinsdag de pizza,
  op woensdag de chocoladepudding,
  op donderdag de cheeseburger,
  op vrijdag de hotdog…
  en dan zaterdag met z’n allen naar de poppenshow 🙂

 
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>