Verjaardag

Op de dag dat Rieke en Mirte jarig waren zijn we met elkaar naar het Georgia Aquarium geweest. Dit was niet de eerste keer, maar inmiddels is er een dolfijnenshow toegevoegd, die we ook graag wilden zien. Helaas mag er bij de dolfijnenshow niet gefotografeerd worden, in de rest van het aquarium wel. Je kan er op zaterdagmiddag doorgaans over de hoofden lopen, maar het blijft erg de moeite waard.

Bij binnenkomst word je gelijk op de foto gezet, die je dan bij vertrek kan kopen. Dat hebben we niet gedaan, deze komt van de website van de fotograaf…

De verjaardagsfeestjes zijn alle drie achter de rug. Jop heeft met zijn vriendjes gevoetbald op een heel groot indoor voetbalveld van kunstgras. Mirte heeft borden geschilderd met haar vriendinnen, en Rieke heeft dit jaar haar feestje weer op de ijsbaan gehouden.


One Comment

  • sprang

    Eindelijk heeft Jop de krokodil op, want steeds als ik keek had hij hem nog vast.
    Wat een prachtige gezinsfoto, hebben jullie die echt niet gekocht (voor veel te veel geld?)

    Dank voor jullie info, we zitten hier nu ook heerlijk in de lente.

    Liefs uit Sprang

 
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>