Jarige Jop

Jop is 6 jaar geworden! We weten inmiddels hoe het gaat op de Amerikaanse school: geen zelfgemaakte traktaties, geen verjaardagmutsen, er wordt niet gezongen voor de jarige. Traktaties worden uitgedeeld in de kantine tijdens de lunch, niet in de klas. Hij kreeg wel een ‘Happy Birthday’ sticker op zijn trui en mocht vertellen over zijn cadeaus! We hadden een mooie krokodillentaart gekocht, die was opgebouwd uit cupcakes. De kinderen wilden allemaal wel een oog of een klauw van de krokodil! Die hebben immers veel meer icing dan een stukje krokodillenlijf 😉

Na schooltijd had JopNederlandse les. Hier heeft hij ook getrakteerd, en jawel: er was een prachtige verjaardagsmuts! Heel Hollands dus. Op de Nederlandse school kregen we ook nog een logé mee naar huis voor een week: Flip de Beer. Flip viel met zijn neus in de boter want hij mocht met Jop mee uit eten ter ere van zijn verjaardag. Bovendien is Flip met ons meegeweest naar de musical Annie in het Fox theater.

Jop groeit als kool, heeft inmiddels zijn eerste twee melktanden verloren en hij leest eenvoudige boekjes in het Engels.

Het kinderfeestje komt nog. Jop gaat met zijn vrienden een uurtje sporten op een indoor gras voetbalveld van de Atlanta Silverbacks. Hiervan dus binnenkort verslag.


2 Comments

 • De Greefjes uit G'malsen

  Van harte gefeliciteerd nog knul!!!

  En het grappige is toen Lucas 4 werd was er ook Flip de Beer die mee mocht logeren. Vast de broer van jouw Flip, ze lijken sprekend op elkaar.

  Liefs uit Geldermalsen

 • Sprang

  Hoi grote kerel van 6 jaar.

  Wat een mega doos Lego heb je gekregen, heb je al wat gebouwd?

  groetjes Opa&Oma

 




XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>