Oer Hollands

We zijn net weer terug van twee weken Nederland. De kinderen hadden een week vakantie vanwege Thanksgiving, en daar hebben we nog een week bij gevraagd. Behalve werk (Albert-Frans en ik) en logeerpartijen (de kinderen) hadden we kans om echt Nederlandse (?) uitstapjes te doen, zoals het vernieuwde Scheepvaartmuseum (aanrader!!!) en Kinderdijk. We vierden Sinterklaas met de families en bij Stork. Het leukst is natuurlijk het weerzien en bijpraten met familie en vrienden, waar dan toch weer te weinig tijd voor blijkt te zijn… Behalve leuke herinneringen heeft deze trip ons ook wat oer-Hollandse plaatjes opgeleverd. Daar kunnen we hier dus wel mee thuiskomen. 😉


2 Comments

 
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>