Haaien

Tijdens onze vakantie in Florida hebben Albert-Frans, Jop en Albert-Jan haaien gevist! En gevangen! Vissen is een geliefde bezigheid van veel Amerikanen… ‘s Avonds om half 6 vertrok de boot uit de haven van Port St. Joe, om daar rond half 9 weer terug te komen. De tijd dat haaien goed bijten!!! Eerst een stukje varen, daarna werd de boot stilgelegd om te vissen. Binnen een paar minuten werden de eerste haaitjes al aan boord gehaald. Later volgden grotere exemplaren die niet of nauwelijks aan boord gehaald konden worden… Voor jullie geruststelling: De haaien zijn niet opgegeten of in een aquarium gestopt. Het was “catch and release”.


One Comment

 
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>