Mystery reader

Af en toe komt er bij Rieke en Mirte in de klas een ‘mystery reader’ langs. Deze mystery reader is een vader of moeder die komt voorlezen in de klas. Het is altijd een groot geheim wie er gaat komen. De juf geeft van tevoren allerlei hints wie het zou kunnen zijn. Deze week was Albert-Frans mystery reader. Kijk op de site van de klas van Rieke en Mirte voor de foto’s. Wel even naar beneden scrollen. Als je doorklikt naar ‘meet Mrs Budge’ zie je de juf van Rieke en Mirte, en bij homework en newsletters lees je wat meer over wat ze allemaal doen in de klas.

Verder was het die dag ook ‘kite day’. Ouders van de ‘first graders’ mochten tijdens lunchtijd langs komen om met hun kinderen te picknicken en te vliegeren. Dat was erg leuk!

De kinderen hebben hier héél erg lang zomervakantie. 22 mei is hun laatste schooldag. Nog 10 dagen school dus! Ze zijn in de klas al aan het aftellen…


3 Comments

 
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>